Kolubara – Mokra Gora 36:21 (11:11)

Rukometaši Kolubare ostvarili su ubedljivu pobedu savladavši goste iz Zubinog Potoka 36:21. Posle prvog poluvremena u kojem su gosti uglavnom imali prednost, u tri navrata i tri gola, domaći rukometaši uspeli su da na odmor odu sa nerešenim rezultatom (11:11).
U drugom poluvremenu kao da su na terenu bile neke druge ekipe. Domaći rukometaši krenuli su dosta angažovanije u odbrani i brzom igrom u prvih pet minuta nastavka uspeli su da stvari postave na svoje mesto. Sevale su brze kontre za koje rukometaši Mokre Gore nisu imali rešenja. Razbranio se i golman domaćih Đukić i u periodu od 34 do 46 minuta gosti nisu postigli ni jedan gol a naši su za to vreme postigli čak 12 golova. To je bila prilika da trener Saša Vučeljić pruži šansu i ostalim rukometašima sa klupe.
Za igrače utakmice proglašeni su golmani Nemanja Đukić (Kolubara) i Aleksandar Gašić (Mokra Gora).

Sudije: Darko Grubački (Zrenjanin) i Dušan Vojvodić (Novi Sad)
Kontrolor: Zdravko Adamović (Crvenka)
Sedmerci: Kolubara 6-5; Mokra Gora 4-2
Isključenja: Kolubara 6 minuta; Mokra Gora 6 minuta

KOLUBARA: Đukić, Milošević, Radojičić 8, Krupniković 1, Trivić 1, Protić 11, Marković 1, Nenadić 3, Nikolić 1, Žarković 1, Vidaković, G. Radovanović, Todorović, Belaćević 3, M. Radovanović 6, Mitrović.
MOKRA GORA: Popović, Biševac 6, Božović 1, Aleksić, Tomović1, Radičević 1, Stanković 3, Gašić, Simić 3, Đukić 4, Račić, Kasalović, Aleksić 2, Simović, Utvić.