Kolubara – Vrbas 27:27

Vrlo čvrsta i borbena utakmica odigrana je u okviru 9 kola Super B lige. Svakoj ekipi ostaje po jedan bod mada obe ekipe mogu da žale za drugim bodom. Ekipa iz Vrbasa odlično je počela utakmicu i imala konstantnu prednost koja je u 20 minutu iznosila i 5 golova razlike (6:11). 4Domaći rukometaši su se trgli i uveli utakmicu u neizvesnost stigavši na gol zaostatka u 27 minutu ali su odlični gosti uspeli da na odmor odu sa tri gola prednosti. Drugo poluvreme je bilo dosta borbenije i neizvesnije. Domaći su prvi put izjednačili u 52 minutu a u 54  i poveli a onda se do kraja igralo gol za gol. U poslednjem  minutu domaći su poveli ali su gosti 10 sekundi pre kraja postigli gol za izjednačenje. Za igrače utakmice proglašeni su golman Kolubare Filip Tomić i Miloš Bosančić kod gostiju.

Sudije: Nikola Vasilijić iz Niša i Predrag Zdravković iz Leskovca
Kontrolor: Zoran Tijanić iz Beograda
Sedmerci: Kolubara 5-3; Vrbas 2-2
Isključenja: Kolubara 8 minuta; Vrbas 12 minuta

KOLUBARA: Đukić, Radojičić 4, Krupniković, Trivić 7, Protić 8, Marković 2, Nenadić 3, Tomić, Žarković, Martinović, Vidaković, Goran Radovanović, Todorović, Belaćević, Marko Radovanović 3, Mitrović.
VRBAS: Skuban, Šajin, Samardžić, Bečejac, Bosančić 2, Govedarica, Grozdanić 9, Jurakić, Vojičić 2, Ranisavljević 2, Marković, Đukić, Martin Kilibarda 6, Mijat Kilibarda, Milutinović 1, Jovanović 5.