Derbi kola Kolubari

MORAVA – KOLUBARA 27:31 (10:14)
Derbi 16 kola Super “B” lige odigran je u Velikoj Plani i pripao je našim rukometašima. I ovu utakmicu Kolubara je odigrala bez povređenog Nenadića ali su velikom borbom njegove kolege na terenu nadoknadili njegov izostanak. Desna strana nam je bila oslabljena njegovim neigranjem ali je desna strana presudila domaćim rukometašima jer je odličan bio na krilnoj poziciji Marko Radovanović. Od prvog minuta naši rukometaši igrali su onako kako je od njih trener Dragićević tražio i to je dalo rezultat. Domaći rukometaši su imali nekoliko grešaka što su gosti znali da iskoriste. Do kraja utakmice prednost se kretala do plus 6 za “krtice” da bi na kraju ipak realnih četiri gola prednosti za nas.
Za igrača utakmice proglašen je Marko Radovanović iz naše ekipe.

Sudije: Grubački Darko – Zrenjanin i Vojvodić Dušan – Novi Sad
Delegat: Ivan Mandić – Kosovska Mitrovica

Sedmerci: Morava 4-3; Kolubara 5-3
Isključenja: Morava 4 minuta; Kolubara 2 minuta

MORAVA: Bojović 1, Trpković 1, Bogojević, Dragutinović 3, Jošić, Bečejac 4, Vukadinović 3, Antić 1, Zlatanović, Đerić, Lazović 1, Marjanović 4, Milinković, Džamić 9, Bojković, Urankar.

KOLUBARA: Đukić 1 gol i 13 odbrana, Radojičić 3, Živković, Trivić 1, Protić 1, Jelenić 4, Ivanović, Martinović, Mirko Jovanović, Goran Radovanović, Karavezić 1 odbrana, Vujošević, Glendža 6, Petrović 4, Mitrović 3, Marko Radovanović 8.