Žal za drugim bodom

KOLUBARA – OBILIĆ 31:31

Naši rukometaši su nepuna dva minuta pre kraja utakmice imali dva gola prednosti i kontru koju nisu uspeli da iskoriste i to borbeni gosti su to umeli da iskoriste i do kraja postignu dva gola i odnesu bod kući. Prava mora za goste iz Beograda večeras je bila desna strana Kolubare od koje su primili 21 gol. Nezaustavljiv večeras bio je Dušan Nenadić koji je postigao 10 golova a Marko Radovanović je postigao 11 golova, od toga 5 iz sedmeraca.
Prvo poluvreme igralo se uglavnom gol za gol ali su domaći rukometaši ipak na poluvreme otišli sa dva gola prednosti.Odmah na početku drugog dela prednost je povećana na tri gola ali je već u 37 minutu prednost bila na strani Obilića (serija 4:0). Domaći su u drugom poluvremenu imali dosta tehničkih grešaka u ključnim momentima utakmice.
Sudije: Knežević Dobrosav i Lončarević Srđan iz Beograda
Delegat: Delić Milena – Beograd
Sedmerci: Kolubara 5-5; Obilić 6-4
Isključenja: Kolubara 6 minuta; Obilić 4 minuta

KOLUBARA:  Đukić, Solujić, Radojičić 3, Krupniković, Miloš Trivić 1, Protić 1, Marković, Nenadić 10, Tomić, Žarković, Martinović, Vidaković, G. Radovanović, Todorović 1, Belaćević 4, M. Radovanović 11.
OBILIĆ: Radović, Ljubičić, Bijelić, Stojković, Aničić 9, Biočanin 6, Miljković 2, Mirić, Pivić 8, Stojić, Ognjanović, Teodorović 1, Ćirić 2, Đorđević, Džamić 3, Đurašić.