Nerešeno sa Jugovićem

U 3 kolu Super “B” lige rukometaši Kolubare i Jugovića odigrali su nerešeno 23:23. Poluvreme je bilo 11:9 za našu ekipu. Svoj prvi gol “krtice” su postigle u 9 minutu. Do tada nismo uspeli da realizujemo nekoliko dva sedmerca i nekoliko šansi i igrača više. Posle postignutog gola igrači Kolubare počeli su bolje da igraju u odbrani a i napad je ušao u bolju realizaciju i u 14 minutu došli do izjednačenja a i gosti su ušli u prazan period od 7 minuta što su naši igrači serijom od 5:0 iskoristili i poveli sa 8:5. Početkom poluvremena gosti su brzo izjednačili i uglavnom se igralo gol za gol. Gosti iz Kaća su u zadnjih 6 minuta napravili seriju od 3:0 i time poveli sa dva gola prednosti da bi u 59 minutu Stamenković smanjio na gol zaostatka a onda i deset sekundi do kraja utakmice izjednačio i doneo bod svojoj ekipi.

Sudije: Dušan Vasiljević iz Požarevca i Željko Vasiljević iz Beograda
Kontrolor: Srđan Lončarević iz Zemuna

Sedmerci: Kolubara 7-4; Jugović 1-0
Isključenja: Kolubara 10 minuta; Jugović 14 minuta

KOLUBARA: Stamenković 5, L. Panovski 1, Krupniković 2, Milošević, D. Panosvki, Nenadić 7, Miloš Jovanović, Maksimović, Mirko Jovanović 3, L. Žarković, Mrdović, Vujošević 4, Ivanović, M. Žarković 1.

JUGOVIĆ: Milovanović, Kovačević 8, Kukić 1, Marić 2, Momčilović, Bogojević 5, Ćeran, Bozoljac 5, Bijelica 1, Andić, Kočić, Rogan 1, Dražić.