Sa zvukom sirene za nerešeno

Večeras su naši rukometaši u Crvenki odigrali utakmicu 11 kola Super “B” lige sever – centar i rezultat je bio 22:22. Na poluvremenu je bilo 12:9 za nas. Konačan rezultat postavio je Mirko Jovanović sa zvukom sirene. Vodili su naši rukometaši sve do 47 minuta utakmice, čak i sa četiri gola prednosti ali su domaći uspeli da stignu i povedu u 50 minutu. Imali su rukometaši Crvenke dva gola prednosti minut pre kraja ali su izgubili loptu i brzom kontrom uspeli smo da smanjimo na jedan razlike. Nisu uspeli ni u sledećem napadu domaći da osiguraju pobedu i naši rukometaši su imali 10 sekundi za napad i uspeli su da u zadnjoj sekundi postignu gol za nerešen rezultat.
Za igrača utakmice proglašen je naš igrač Nikola Stamenković.

Sudije: Radaković Branko i Bakmaz Nikola iz Novog Sada
Delegat: Golubović Željko iz Novog Sada

Sedmerci: Crvenka 5-4; Kolubara 5-2
Isključenja: Crvenka 10 minuta; Kolubara 8 minuta

CRVENKA: Radonjić 4, Slavuljica 1, Vukčević, Šveljo 7, Nikolić, Karavezić, Pavićević, Ivić 2, Čabrilo 2, Tomić, Džabasan, Vukadinović, Nešić 2, Savić 4.

KOLUBARA: Stamenković 7, L.Panovski 3, Mišković, Milošević, Miloš Jovanović 1, Maksimović, Mirko Jovanović 5, D.Panovski 1, L.Žarković 3, Mrdović, Tešić, Ivanović, Đorđević, M.Žarković 2, Radovanović.