Teška pobeda protiv Smedereva

Kolubara – Smederevo 27:26 (11:17)

Domaći rukometaši prvi put su poveli u 60 minutu i to vodstvo je bilo dovoljno za pobedu nad, večeras, dobrom ekipom iz Smedereva. Vodili su gosti od samog starta i nošeni podrškom svojih igrača sa klupe tu svoju prednost povećavali. Imali su gosti i sedam golova viška u prvom poluvremenu (10:17 u 28 minutu). U drugom poluvremenu su domaći pokušavali da uhvate priključak ali je to sve sporo išlo jer su gosti imali na golu Martića koji je odbranio mnoštvo šuteva domaćih. Domaći su polako skidali prednost gostiju i prvi put izjednačili u 52 minutu i do kraja se igralo gol za gol da bi pobedonosni gol za domaće u 60 minutu postigao Vukašin Vujošević.

Sudije: Kolak Spasoje iz Kragujevca i Milošević Stanislav iz Jagodine
Kontrolor: Milivoj Sekulić iz Pančeva

Sedmerci: Kolubara 4-3; Smederevo 3-2
Isključenja: Kolubara 6 minuta; Smederevo 10 minuta

KOLUBARA: Đukić, L.Panovski, Krupniković, Milošević, Stamenković 2, Nenadić 5, Miloš Jovanović 1, Mirko Jovanović 4, D.Panovski, L.Žarković, Mrdović, Vujošević 5, Tešić, Ivanović, M.Žarković 3, Radovanović 7.

SMEDEREVO: A.Martić, Mantović, Dizdar, Dušan Stojković 2, Stanković, Darko Stojković 6, Todorović, Đorđević 2, Miletić, Marjanović 6, Mladenović, Stamenković, Tekić 2, Bugarčić 2, Drobnjak 4, N.Martić 2