Kup Obiliću

Rukometaši Obilića bili su bolji za jedan gol i njima pripada pehar pobednika Kupa Srbije – grupa centar. Rezultat utakmice bio je 26:25 za Obilić a na poluvremenu je bilo 14:12 za našu ekipu. Naši treneri Dragićević i Jovanović odlučili su da za večerašnju utakmicu ne skidaju starije igrače jer ova ekipa je stigla do finala kupa i hteli su da oni i odigraju to finale. I pored toga momci su izgarali na terenu i bili su nadomak pobede. Od 10-og minuta vodili smo sve do 48 minuta. U 43 minutu imali smo tri gola prednosti i sedmerac ali ga nismo iskoristili i to je gostima dalo krila koji prave seriju od 4:0 i preuzimaju vodstvo. Do kraja se igralo gol za gol a naši rukometaši imali su šansu u poslednjem napadu da izbore produžetak ali je šut Stamenkovića završio pored gola.
Ipak sve čestitke našoj ekipi na borbi i zalaganju i prikazanom na večerašnjoj utakmici. Gostima čestitke na pobedi i osvojenom kupu.

Sudije: Dauti Bojan i Minić Uroš iz Beograda
Delegat: Obućina Svetlana iz Beograda
Kontrolor: Đuričić Zoran iz Ralje

Sedmerci: Kolubara 3-0; Obilić 9-6
Isključenja: Kolubara 6 minuta; Obilić 2 minuta

KOLUBARA: Ranković, Đorđević, Lazar Panovski 6, Krupniković 1, Živković 1, Milošević, Stamenković 5, Miloš Jovanović 1, Mirko Jovanović 1, Dušan Panovski 5, Mrdović, Vujošević 4, Tešić 1, Ivanović, Đurđević, Filipović.

OBILIĆ: Radović, Topalović 9, Jedoksić 3, Jovanović, Dražić, Dotlić 2, Popović 5, Vuković, Stanisavljević 1, Ivošević 2, Tasić, Krnjajac 4.