Nerešeno u Sivcu

Rukometaši Kolubare odigrali su nerešeno u Sivcu u zaostaloj utakmici 12 kola Super “B” lige. Rezultat je bio 24:24 (11:11). Start utakmice pripao je domaćim rukometašima koji su u 11 minutu imali prednost od četiri gola (6:2). U tom periodu naši rukometaši imali su “pauzu” od šest minuta bez gola što su domaći iskoristili i serijom od 5:0 stigli do prednosti. To ih je malo opustilo i to su “krtice” iskoristile i stigle prednost domaćih pa čak i poveli u par navrata. Ipak na odmor se otišlo sa nerešenim rezultatom. I drugi deo utakmice domaći su bolje počeli i već posle četiri minuta nastavka imali su prednost od tri gola. Sledećih četiri minuta pripali su “krticama” i opet je bilo nerešeno. Obe ekipe imale su svoje šanse da utakmicu reše u svoju korist ali je na kraju ipak završeno bez pobednika, iako je Kolubara imala napad za pobedu ali ga nisu iskoristili.

Sudije: Alimpić Milenko i Crnjanski Zdravko iz Bačke Palanke
Delegat: Golubović Željko iz Novog Sada

Sedmerci: Sivac 2-2; Kolubara 7-5
Isključenja: Sivac 8 minuta; Kolubara 10 minuta

SIVAC 69: Maksimović, Žegarac 1, Beslać 6, Džabasan 4, Jokić, Kalić, Vučković 1, Potpara, Vemić 1, Šljukić, Šajin 1, Popov, Čabai 8, Ćujić, Furtula 2, Gluščević.

KOLUBARA: D. Jovanović, Filipović, Lazar Panovski 5, Krupniković 1, Trivić, Protić, Stamenković 4, Nenadić 3, Miloš Jovanović 2, Mirko Jovanović 3, Dušan Panovski, Mrdović, Vujošević 6, Ivanović, Đurđević, Radovanović.