Poraz u derbiju kola

Derbi 17 kola Super “B” lige pripao je rukometašima iz Smedereva rezultatom 26:23 (14:10). Domaći su od starta krenuli silovito i pravili razliku da bi već polovinom prvog dela imali pet golova prednosti. Naši rukometaši se nisu snašli u igri domaćih i nisu uspevali da nametnu svoj tempo igre. Na poluvreme se otišlo sa četiri gola prednosti za domaće koji su i u drugom delu krenuli još jače i već posle četiri minuta igre imali prednost od sedam golova. Trener Dragićević bio je primoran da uzme tajmaut i uspeo je da trgne svoje igrače koji su napravili seriju od 4:0 i dovedu utakmicu u neizvesnost. Jurili su domaći pobedu veću od 4 gola koja bi im donela prednost u slučaju istog broja bodova na kraju prvenstva ali nisu u time uspeli.
Igrač utakmice bio je Srđan Jevđenović iz domaće ekipe.

Sudije: Branislav Đokić i Boban Blagojević iz Jagodine
Kontrolor: Milan Rakić iz Niša

Sedmerci: Smederevo 5-5; Kolubara 6-4
Isključenja: Smederevo 14 minuta; Kolubara 8 minuta

SMEDEREVO: Martić, Bojić 2, Dušan Stojković 1, Darko Stojković 1, Jevđenović 9, Bešir 1, Jokić 5, Todorović, Marjanović 4, Bugarinović 1, Kojić, Đorđević 1, Miletić, Živković, Ihnatiev, Drobnjak 1.

KOLUBARA: Dušan Jovanović, Filipović, L. Panovski 3, Krupniković, P. Đorđević, Trivić 2, Protić, Stamenković 2, Miloš Jovanović 2, Mirko Jovanović 3, D. Panovski, Mrdović, Vujošević 6, Ivanović, Đurđević, Radovanović 5.